Mgr. Lenka Dolníková

Pozice:
rodinný poradce, koordinátor projektu Pomoc autistům, sociální pracovník odlehčovací služby
Oddělení:
Odlehčovací služba

Dlouhodobě se věnuje podpoře vzdělávání dětí a mládeže se specifickými vzdělávacími potřebami, zejména v oblasti neurovývojových vad. Během studia na vysoké škole ( obor sociální a pastorační práce (ETF UK) a následně psychologie (FF UK) absolvovala výcvik v Telefonické krizové intervenci a pracovala jako konzultantka Linky bezpečí, následně učila psychologii  na VOŠ pedagogické a přes deset let se věnovala diagnostice a poradenství v pedagogicko-psychologické poradně Středočeského kraje. Rok pracovala i ve Speciálně pedagogickém centru. Jako oblastní metodik prevence pracovala s třídními kolektivy na řešení třídních konfliktů a šikany a  dosud pracuje i jako školní psycholog.  Absolvovala pětiletý psychoterapeutický výcvik v systému SUR. Terapeuticky pracuje s dětmi i celými rodinami. V naší Kolpingově rodině ji potkáte v Rodinné poradně, Odlehčovací službě a v projektu Pomoc rodinám s autismem.

Top heartmagnifiercrosschevron-downchevron-left