Penzion Dům rodin

UPOZORNĚNÍ: Z DŮVODU ZAJIŠTĚNÍ NOUZOVÉHO UBYTOVÁNÍ PRO UPRCHLICKÉ MATKY S DĚTMI Z UKRAJINY AŽ DO ODVOLÁNÍ NEPOSKYTUJEME UBYTOVÁNÍ A PROGRAMY PRO ČESKÉ RODINY.

DĚKUJEME ZA POCHOPENÍ, O ZNOVUOTEVŘENÍ BUDEME VČAS INFORMOVAT.

Dům rodin není jen obyčejný rodinný penzion

Během celého roku pro vás ve spolupráci s našimi externími lektory připravujeme řadu akcí, tematicky zaměřených víkendů a zajímavých přednášek.

Užijte si pravou rodinnou dovolenou v krásné krajinné oblasti předhůří Křivoklátska. V srdci středních Čech, pouhých 30 km od Prahy vás čeká moderně zařízený rodinný penzion s příjemnou atmosférou. Dopřejte si oddech, zábavu i komfort a vychutnejte si volné chvíle s rodinou a přáteli.

Penzion Dům rodin

Nejčastěji k nám přijíždějí skupiny maminek s dětmi nebo spřátelené rodiny. Penzion je jako stvořený pro terapeutické a odlehčovací pobyty pro rodiny dětí s PAS či duchovní setkání. Naše prostory jsou ideální také pro firmy či spolky k uspořádání teambuildingu. K dispozici máte zasedačku s plátnem a flipchartem, kuchyňku a velké zázemí s jídelnou a kuchyní.

Zajistíme pro vás celodenní stravu – plnou penzi, polopenzi i dopolední a odpolední svačiny. Vybrat si můžete z bohaté české nebo fit kuchyně.

Za poplatek můžete využít hlídání dětí nebo dětské dílničky.

Podrobné informace a ceník ubytování najdete na našem webu penziondumrodin.cz. Navštivte nás také na facebookové stránce a na Instagramu.

Deset pokojů s vlastním sociálním zařízením nabízí ubytovací kapacitu pro 37 osob. V penzionu je společenská místnost, dětská herna, jídelna, výtvarné a relaxační místnosti s digitálním pianem a cvičebním náčiním.

Přichystáno je ohniště a gril s posezením.

Pro nejmenší děti máme připraveny dětské postýlky, jídelní židličky a podsedák. Samostatná podkrovní místnost je vhodná pro workshopy, cvičení a skupinové využití.

• Celý penzion je bezbariérový.
  • Podlaží propojuje výtah.
  • Parkování se nachází přímo u penzionu.
  • V celém objektu je wi-fi zdarma.

Děti potěší velká a bezpečná zahrada, venkovní hřiště, pískoviště s hračkami, trampolína, ping pong a koloběžky či odrážedla k zapůjčení.

Připravujeme.

V současné době, z důvodu nouzového ubytování uprchlíků z Ukrajiny, neprovozujeme dům pro pro veřejnost. O znovuotevření bude včas informovat.

Děkujeme za pochopení.

Kde nás najdete? Chcete si objednat pobyt či ubytování?

UPOZORNĚNÍ:

Z DŮVODU NOUZOVÉHO UBYTOVÁNÍ UPRCHLÍKŮ Z UKRAJINY NA DOBU NEURČITOU, POZASTAVUJEME DO ODVOLÁNÍ OBJEDNÁVÁNÍ POBYTŮ PRO ROK 2022. DĚKUJEME ZA POCHOPENÍ.

Rodinné centrum Smečno (Dům rodin)
U Zámku 5
273 05 Smečno

Objednávky pobytů:
Jana Štěpánková
jana.stepankova@kolpingsmecno.cz

Těšíme se na vás!

S čím vám ještě můžeme pomoci?

Vzdělávání