Ludmila Janžurová

Pozice:
Ředitelka a vedoucí Domu rodin

Řídí jak organizační složku (ekonom, účetní, administrativa, PR, externí spolupracovníky v oblasti poradenství na IČ), tak odbornou složku (vedoucí jednotlivých služeb). Má rozhodovací pravomoci. Je zodpovědná za celkové výstupy a přínosy všech služeb i projektů. Vybírá klíčové členy týmu. Mezi hlavní činnosti patří stanovování priorit, delegování pravomocí, monitorování realizace služby, poskytování vedení a podporu týmu. Je zodpovědná za celkové hospodaření organizace. Vytváří kontakty prospěšné rozvoji organizace a jejich služeb. Spolupodílí se na tvorbě a vyhodnocování strategických plánů organizace. Zastupuje organizaci navenek. Připravuje a zodpovídá za podklady o chodu spolku pro členy představenstva spolku, revizní komise a Členského shromáždění. Kromě řízení organizace vede a zodpovídá za chod Penzionu Domu rodin, který v  roce 1993 založila se svým manželem. Je vdaná, má 3 dospělé děti a 3 vnoučata . Ve svém volném čase ráda relaxuje fyzickou prací na zahradě, jízdou na kole, vysokohorskou turistikou, lyžováním a otužováním v ledové vodě..

Top heartmagnifiercrosschevron-downchevron-left